Szórakoztató dolgokat los angeles karácsonyra

A Los Angeles-i örök meleg időjárás és napsütés valószínűleg nem egyezik a karácsonynak sok ember elméjében, de a városnak számos különféle szórakoztató rendezvénye van – köztük olyanok is, amelyekben az élő rénszarvas és a hó – az ünnepi szezonban ünnepelhet És / vagy a nyaraláson.

Rénszarvas

Az L.A. Zoo éves ünnepi ünnepe a Reindeer Romp, amelyet november végétől az újévig tartanak. A rendezvény részeként az élő rénszarvas a megfigyelésre alkalmas. Minden korosztály gyerekei rögtön megnézhetik a rénszarvasokat, megbeszélhetik a zookeepers-eket az állatokról, és elkészíthetik saját agancsukat és üdülési mesterségüket. A Santa Claus és segítői ajándéktárgyakról is kaphatók a rendezvény ideje alatt. A rénszarvaspa ingyenes fizetett állatkerttel.

Karácsonyi csónakparadicsomok

A csónak parádéi olyanok, mint a hagyományos karácsonyi felvonulások, de a vízzel teli világító hajók. Három jelentős hajóparádét tartanak Los Angelesben és a szomszédos városokban a Christmastime-ban. Ezek: a Harbor Holiday Los Angeles hajóparadicsom, a Marina del Rey-i üdülőparadicsom és a királyi kikötő karácsonyi parádéja a King Harbor / Redondo Beach területén. A dátumok és dátumok évente változnak, de december végi hétvégenként kerülnek megrendezésre.

Élő sportesemények

Los Angelesben több profi sportcsapat is van, és az egyik, az L.A. Lakers, a legtöbb év karácsonyi napján játszik. LA másik NBA csapata, a Clippers időnként karácsonykor és egész ünnepségen játszik, és az LA Kings pro hokitevékenysége az egész ünnepi időszakban is aktív: Ha a labdarúgás a játékod, két LA főiskolai csapat – az egyetem Dél-Kalifornia (USC) és a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem (UCLA) rendszerint december elején szombaton Los Angelesben játszanak otthoni játékokat.

Ingyenes karácsonyi koncert

Karácsony esténként minden évben 15:00. A Los Angeles County Arts Commission ingyenes előadást mutat a Dorothy Chandler pavilonban, amely sok kultúrát és üdülési hagyományt tiszteletben tart zenén, dalon és táncon keresztül: A Los Angeles County ünnepi ünnepségének hat órája kb. Egész LA megye – beleértve a kórusokat, zenekarokat és táncokat. A koncertet a Los Angeles County Supervisory Board támogatja. A részvétel és a parkolás ingyenes, nincsenek jegyek vagy foglalások, és az első ételeket először kell elszállásolni.

A Santa’s Downtown Wonderland

Minden év december 1-től december 21-ig Los Angeles városán kívül található Burbank városa 12 napi karácsonyi eseményt tartalmaz, köztük a gyerekbarát Santa’s Downtown Wonderland. Polgármester, élő zene, arcfestés, képek Mikulásmal, ajándékok és így tovább. Minden nap más eseményt is társítanak, mint például a Snow Day, ahol valódi havat szállítanak, és egy kocsi túra a helyi ünnepek díszített házak.

A Pershing Square Parkban egy belvárosi jégpályát hoznak létre a belvárosban, az éves “Downtown on Ice” rendezvényen. A pontos dátumok évente változnak, de a rendezvény általában november közepétől novemberig és január közepéig tart, beleértve a karácsonyt és az újév napját. Minden korcsolyázás egy óra, és van egy belépési díj, valamint a csúszda bérleti díja, ha nincs saját korcsolyája.

Kültéri jégkorcsolya