Home jogorvoslatok a csecsemők refluxálására

Bár szülőre nézve szembesülhet, szinte minden gyerek elszárad. Mindaddig, amíg a baba egyébként egészséges és normális testsúlyhoz jut, a kifutás – amit orvosilag refluxként ismerünk – nem jelent problémát, kivéve az extra ruhákat. Nem gyakori, hogy a csecsemők refluxációja gastroesophagealis reflux betegséget vagy GERD-t jelent. Ez az állapot kényelmetlen és esetleg veszélyes lehet a kis ember számára. Akár szoptat vagy szoptat, egyszerű otthoni beavatkozások segíthetnek csökkenteni a reflux gyakoriságát és a rendetlen tüneteket a legtöbb esetben. Beszéljétek meg aggodalmát gyermekorvosával, mielőtt bármilyen hazai jogorvoslat megpróbálna.

Ne áztassa túl a babát

Ha a baba gyakran gyűlik össze, az egyik lehetőség túlcsordul. A túladagolás kiterjeszti a gyomrot, ami a nyelőcső és a gyomor közötti izomzat kialakulásához vezet, és lehetővé teszi a refluxot. Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia ajánlásai szerint a baba kisebb, gyakoribb étellel táplálkozik a gyomornyomás minimalizálása és a köpéscsökkentés érdekében. Kérdezze gyermekorvosát személyre szabott útmutatással a táplálékok módosításában. Az időre szóló csípés is hasznos lehet. A baba időnként történő beégése a táplálás során lehetővé teszi a lenyelt levegő felszabadulását, csökkentve a gyomornyomást. Ha palackozott, 1 – 2 oz után. Általában elegendő. Ha ápolod a babádat, akkor megpróbálhatsz kipróbálni, amikor a mellek között váltasz.

Tartsa a Baby Állóját

A babának az etetés után álló helyzetben tartása segít korlátozni a gyomornyomást, amíg az élelmiszer át nem jut a belekbe, ezáltal csökkentve a szétesést. Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia azt javasolja, hogy a babáját legalább 30 perccel felfelé kell tartani a táplálás után. Ha a baba a mellkasoddal szemben tartja a baba fejét a vállán, miközben ült vagy állsz, akkor egyenes, de nyugodt helyzetben tartja. A csecsemő étkezés után történő elhelyezése nem ajánlott, mivel ez a pozíció azt eredményezheti, hogy az élelmiszer folyik egyenesen a gyomorból. A csecsemő beültetése utáni gyermekágyban, autóban vagy babaülésben is növelheti a gyomornyomást és a refluxot.

Vastagító folyadékadagolások

A vastagítószer hozzáadása a baba folyékony táplálékaihoz gyakori ajánlás a reflux kezelésére. A rizs gabonát az anyatejbe vagy az anyatejbe lehet keverni. Bár egy közös ajánlás, nem teljesen világos, hogy ez a megközelítés ténylegesen segít-e csökkenteni a refluxot, és lehet, hogy nem megfelelő néhány csecsemő számára. Ne feledje azonban, hogy nem lehet egészséges kalóriát hozzáadni a baba étkezéséhez gabona vagy más sűrítőanyag segítségével a folyékony táplálékban. A sűrítőanyagok körülvevő használatának okai miatt ne próbálja ki a gyógyszert, hacsak a gyermekorvos nem javasolja.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

Míg a legtöbb reflux probléma csak egy normális része a baba, néhány csecsemő, aki köpni lehet GERD vagy más potenciálisan súlyos egészségügyi állapot. A jelek és a tünetek arra utalnak, hogy az a súlyosbodást jelentheti, mint a szokásosnál. – A veszteség elmaradása, – A gyakori elutasítás vagy a táplálék iránti érdeklődés hiánya, – Hányás vagy hányás kezdete 6 hónapos korban, – hasi érzékenység vagy puffadás, – hegesedés, köhögés vagy zajos légzés, Ha ezek közül a tünetek közül bármelyik fordul elő, azonnal hívja orvosát. Sürgősségi orvosi ellátást igényel, ha a baba légzési nehézséggel küszködik, vagy vér vagy kellemetlen szagú anyagot hány. Beszéljen orvosával arról, hogy az otthoni jogorvoslatok megfelelő választás, vagy ha más kezelést kell fontolóra venned, ha a baba enyhe reflux tüneteket tapasztal. Orvosi tanácsadó: Jonathan E. Aviv, M.D., FACS