Hogyan lehet szoknya steak tender

A szoknya steak a kormányzó területéről van vágva, amely a szegyhéj és a steak hasfájába illő szárny között helyezkedik el. Mivel a szoknya steak egy gyakran használt izomrégióból származik, ismert, hogy kemény vágás a húsból. A legjobb módja annak, hogy egy szoknya steak pályázatot, hogy főzzük gyorsan magas hőmérsékleten, hogy lebontják a zsírt és pecsétet a természetes gyümölcslevek. A bélszín megfelelő szakácsa során nem szükséges szenderelőt vagy finomító technikát használni.

A húst hideg víz alatt öblítse le. A húsdarabot szárítsa meg papírtörölközővel, és dobja el a papírtörölközőt.

Szeleteljük a steaket sóval, borssal és fűszerekkel, és helyezzük a húst egy vágódeszkára, hogy 30 percig leülhessünk a főzés előtt. Ha lehetővé teszi, hogy a hús szobahőmérsékletre jusson, biztosítja a főzést.

Melegítsük az olívaolajat közepesen magasra a serpenyőben. Helyezzük a steaket a serpenyőbe, és főzzük három-négy percig.

Fordítsa meg a steaket fém fogóval. Főzzük a húst további három-négy percig a másik oldalon egy közepes ritka központban.

Távolítsa el a palacsintát a serpenyőből, és helyezze a tányérra, hogy legalább 10 percig pihenjen, mielőtt a szeletelést lehetővé tenné, hogy a természetes gyümölcslevek újra eloszthatók a húson keresztül.

Szeleteljük a húst a torzítás és a gabona ellen. Ez megkönnyíti a rágást.