Hogyan lehet szimulálni az evezést gyakorló sávokkal

Az ülő sor olyan gyakorlatok egyike, ahol az eredmények messze meghaladják az erőfeszítéseket. Egy kicsit egyszerű végrehajtás, a sor megerősíti a hátán lévő összes nagy izmot, beleértve a trapézist, a latisium dorsi-ot és a rombuszokat, és ellenállási sávokkal is megtehető. Az erős hát segít a testtartás, az agilitás és a stabilitás javításában. A hordozható és sokoldalú zenekarok lehetővé teszik, hogy ültetett sorokat hajtson végre, bárhol is legyen, beleértve az irodát, a parkot vagy a szállodai szobát.

Melegítsük fel 10 perces kardiovaszkuláris edzést, például kocogást, gyors séta vagy ugrókötél.

Válasszon ellenállási sávot a képességed alapján. A színkódolt sávok különböző ellenállási szinteket kínálnak, annál könnyebb a szín, kevésbé ellenáll és sötétebb a szín, annál nagyobb az ellenállás. Kezdje el a sárga színnel, ha újak vagytok, és haladjon a piros vagy a zöld szín felé. Az ellenállási szintnek lehetővé kell tennie legalább nyolc ismétlést, de legfeljebb 12-et, megfelelő formában.

Rögzítse az ellenállási sáv közepét egy stabil berendezéshez vagy bútorhoz. Ha nem áll rendelkezésre szilárd szerkezet, rögzítse a szalagot a lábak középpontjába. Üljön magasra a padlón, lábaink kinyújtva előtted, térde kissé meghajlítva. Húzza vissza a hasi izmokat az alsó hátsó felé, és csúsztassa le a vállpengéit a füledről.

Tartsa a szalag végét minden kézben egy túlzott fogással. Fordítsa meg a tenyerét, hogy szembenézzen egymással, és nyújtsa egyenesen a karjait a kiindulási helyzet megszerzéséhez.

Húzza fel a fogantyúkat ön felé, amikor a könyök hajlani fog, és kissé elmozdul a törzs mögött. Tartsa a karját közel a testének oldalához. Tartson egyenes törzsöt, és ne támaszkodjon előre vagy hátra.

Ne húzza meg, amikor a kezed eléri a testedet. Tartsa meg a kontrakciót egy számjegyre, majd egyenesítse ki a karját, hogy visszatérjen a kiindulási helyzetbe. Teljesítsd a nyolc-tizenkét ismétlésből álló három sort.