Hogyan lehet méretezni az úszókét

Az általad viselt úszónadrágok preferáltsága. Míg egyesek inkább sportosabb ruhát viselnek, míg a tengerparton szorosabb illeszkedést és kevesebb szövetet használnak, mások inkább a nadrágpárnák szerénységét preferálják. Bármelyiket választja, a helyes illeszkedés és méret megteremtése jelentheti azt a különbséget, hogy magabiztosan élvezi a tengerpartot, vagy kényelmesen beállítja a csomagtartóit, miközben megpróbálja úszni. Az aktuális derékmérés a legmegfelelőbb a méreted az úszónadrágban.

Határozza meg a leginkább kényelmes úszónadrág típusát. Mivel különböző típusokat viselnek különböző módon, az illeszkedést az Athletic Speedo öltöny vagy a baggier surf rövidnadrág kiválasztása érinti. Mivel az atlétikai ruhák a testhez közelebb kerülnek, természetesen sokkal szorosabbak lesznek, mint az úszónadékok lazább típusai.

Mérje meg derékát mérőszalag segítségével. Annak érdekében, hogy megfelelő mérést végezzen, mérje meg azt a területet, amelyet az úszónad pihentet. A trendier, baggier úszónadrág mérni köré csípő csont. A klasszikusabb, sportosabb típusokhoz közelít a természetes derekához. Mindig rendelje a derékmérést. Még akkor is, ha a gyártó kis-, közepes vagy nagyméretű darabokat készít, hívhatja ügyfélszolgálatát, vagy ellenőrizheti a gyártó webhelyén a méretmérési rövidnadrágot, amely a derékmérést használja, hogy megtudja, milyen méretű.

A méret mérete nagyobb, ha a méretek között van. Az úszónadrág természetesen feszesebb, mint egy alkalmi rövidnadrág vagy farmer. Ha lehetséges, keresd meg a párokat a vonórúddal, ami lehetővé teszi, hogy beállíthassa a megfelelő illeszkedést, amíg helyes.

Ha lehetséges, próbálja meg az úszónadrágot. Különböző gyártók fognak illeszkedni. Még akkor is, ha megrendelheti az internetet, győződjön meg róla, hogy az online áruház szilárd visszatérési házirendet és néhány különböző úszónadrát rendel. Kipróbálhatja őket otthona kényelmében és azokat, amelyek nem illenek bele. Amikor próbálkozik úszónadrágon, viseljen olyan vékony alsóneműt, amely nem zavarja az illeszkedést, így valódi ábrázolást kap arról, hogy a testtartás hogyan illeszkedik a testébe.