Hogyan lehet megszabadulni a kövér csomóktól

Próbálj beilleszteni a kedvenc ruháidat, ha kövér csomók lehetnek kemények, de van megoldás. Nem számít, hol van a zsírok zsírja, megszabadulhat tőlük zsíros veszteséggel, ami segít kiegyenlíteni a csomókat és javítani az utat. Az izmok építése az edzés erejével és a speciális étrend segítségével javulást hozhat a testben. Csökkentsük testzsír százalékát egy súlygyakorló program és egy egészséges táplálkozási terv segítségével.

A MayoClinic.com szerint alacsony zsírtartalmú diétát fogyasszon, amely fehérjéket és komplex szénhidrátokat tartalmaz. Készítsen ételeit sovány fehérjékkel, mint a marhahús, a csirke, a hal, a tojás, a szójabab és az alacsony zsírtartalmú tejtermékek, hogy segítsenek izomépítésben. Élvezze a komplex szénhidrátokat, pl. Gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű tésztát és kenyeret, magas rosttartalmú gabonát, zabpehelyet és barna rizst, amelyek lassan emésztik és hosszabb ideig érzik magukat.

Többet enni, hogy növelje az anyagcserét. Naponta öt-hat kis ételt fogyasszon, hogy megakadályozza a vércukorszint csökkenését, és tartsa fenn naponta egészséges kalóriát. A folyamatosan emésztett élelmiszer segít Önnek több kalóriát égetni, még akkor is, ha nyugalomban van, a Natural Health Magazine szerint. Hosszú ideig táplálkozás nélkül étkezés közben zsírként tárolja ételeit az energia megőrzése érdekében.

Hozzon létre egy kalóriahiányt a zsírégetés növeléséhez. Nyomon kövesse ételeit olyan programok segítségével, mint a szakértők. Napi kalóriatartalmának megfigyeléséhez kövesse figyelemmel a kalóriáit. Vegye ki 500 kalóriát az étrendből napi körülbelül egy font hetente, a MayoClinic.com megjegyzi.

Legyél részt az áramköri tréningeken hetente három nap alatt az izomépítéshez és a zsírégetéshez, jegyzi meg a Bodybuilding.com. Csinálj egy súlyozott testmozgást minden egyes testrész esetében, kevéssé pihenjen a gyakorlatok között. Végezzen el egy olyan körzetet, amely gyakorlatokat végez, mint a push-up, a pull-up, a squats és a lunges egy 15-20 ismétlésenként. Forgassa az áramkört 30-45 percig.

Végezze el a cardio intervallumot hetente három nappal több zsírégetésre rövid idő alatt, jegyzi meg The New York Times. Sprint egy futópadon 20 másodpercig, és járj egy percig. Az intervallumokat szabadon, kerékpáron, elliptikus gépen vagy Stairmasteron végezhetjük el.