Hogyan lehet meghatározni a megfelelő méretű baseball kesztyű és denevér

A rossz méretű készülékek használatával a játékos kényelmetlenül érezheti magát, és nem képes a legjobb teljesítményre. A kesztyű méretét könnyen meghatározhatja az életkor, a helyzet és az érzés alapján. A legjobb denevérméret megtalálása sokkal jobban be van vonva, de a játékos korának, magasságának és súlyának megfelelően ajánlásokkal kell kezdenie.

Határozza meg a kesztyű méretét

Keresse meg a baseball kesztyű méretét a játékos kora alapján. Általánosságban elmondható, hogy a 8 évnél fiatalabb gyermekeknek 9 és 11 hüvelykes kesztyűt kell használniuk. A 8 éves és a korai tizenéves gyerekek általában a legjobbak egy 11 hüvelykes kesztyűvel. A középiskolai és a felnőtt játékosok általában kesztyűt használnak 10 1/2 és 12 1/2 hüvelyk között.

Határozza meg a méretet

Válassza ki a kesztyűt a játékos fő pozíciója alapján. A kaszkadőröknek nagyobb kesztyűre van szükségük, mélyebb zsebekkel, hogy elkapják a labdákat, miközben a kesztyűknek kisebb kesztyűre van szüksége, sekély zsebekkel, hogy jobb labdavezérlés legyen. A zacskóknak kesztyűre van szükségük, valamivel nagyobb, mint az infielderek által használt.

Próbálja ki a kesztyűt, és nyomja meg a labdát, hogy tesztelje az érzést. A kesztyűnek szorosan illeszkednie kell, és a csukló alá kell lennie. Az új kesztyűk merevek lesznek, de rugalmasabbá válnak, miután megtörték őket.

Keresse meg a javasolt ütőhosszat a játékos kora, magassága és súlya alapján. A méretre vonatkozó ajánlásokkal ellátott diagramok a legtöbb sportszerboltban állnak rendelkezésre. Bár ezek a táblázatok nem pontosak, ezek kiindulópontot jelentenek.

Válasszon egy denevéret az Ön igényeinek leginkább megfelelő tömeggel. A gyártók alapsúlyt tesznek a súly-hossz arányra. A fiatalabb játékosoknak és az éppen kezdő játékosoknak egy könnyebb ütemet kell használniuk. A játékosok gyorsabban tudják lendíteni a denevéreket, és nagyobb ellenőrzéssel. Erõsebbek, a régebbi játékosok általában nagyobb súlyt kapnak a nagyobb ütõképesség elérése érdekében.

Vizsgálja meg a hordó méretét és a denevér kúpját. A hordó a denevér felső része, amely érintkezésbe kerül a labdával. A nagyobb hordók nagyobb édes foltot tesznek, de a denevér kissé nehezebbé válik. A kúpos markolatmérő átmérője. A kisebb szalagokkal rendelkező denevérek könnyebbek és könnyebben ingadoznak, míg a vastagabb kúpoknál kevesebb denevér és rezgés van.