Hogyan lehet lefogyasztani kanapé burgonyával

Az átállás a kanapé-burgonyáról a kezdõkre lehetõvé teszi, hogy megkönnyítse az egészséges edzésprogramot, amely megkönnyíti a fogyást. Az olyan programok, mint például a Couch-to-5K futási terv, az alapokból indulnak ki, és csak rövid ideig futnak olyan szerszámok, amelyeket szinte minden ember képes kezelni, még akkor is, ha a nap nagy részében ültetni magad a kanapén. Ahogy elkezded futni, tested több kalóriát éget, hogy gyorsabban fogyjon. Kombinálja a futó programot más, egészséges változásokkal a fogyás maximalizálása érdekében.

Forduljon orvosához, és győződjön meg arról, hogy fizikailag képes részt venni egy futó programban. Beszéljétek meg az egészségével kapcsolatos aggodalmakat, amelyek potenciálisan futási problémák lehetnek, például régi sérülés vagy asztma.

Írja le minden egyes edzést a naptárban lévő kezdő futó programban. Ez segít emlékezni arra, hogy mikor kell futtatni, és elkötelezi magát a futó munkamenetekhez. A rendszeres futás kulcsfontosságú az extra kalóriák elégetéséhez és a fogyáshoz. A Couch-to-5K programon kívül számos kezdeti futó program elérhető online olyan helyszínekről, mint a futó bolygó. Egy másik lehetőség az, hogy konzultáljon egy edzővel, hogy dolgozzon ki egy személyre szabott programot vagy csatlakozzon egy kezdő klubhoz.

Kövesse a futó programot anélkül, hogy előre ugorna. Ha túl keményed magad, akkor nagyobb valószínűséggel adod fel magad, vagy megsérülsz. Ismételje meg az edzést, ha nem érzi magát előre a programban.

Táplálja a testet az egészségesebb ételekkel, hogy jobban tudja kezelni a futásokat. Fókuszáljon az egészséges gabonákra, a gyümölcsökre, a zöldségekre és a sovány fehérjékre, hogy tápanyagokat kapjon, miközben a kalóriákat a szokásosnál alacsonyabb szinten tartja. A testsúlycsökkenéshez kalóriahiányra van szükség, amelyet több kalóriát éget el, mint amit eszel. Az egészségesebb étrend és a futó program kombinációja megkönnyíti a hiány elérését.

Pihenjen a testedben a szünetek között. A Couch-to-5K program és sok más kezdő program tartalmaz egy napot az egyes futó munkamenetek között. Éjjel sok alvást kapsz, függetlenül attól, hogy futtatsz vagy sem, hogy energiád legyen a szervezetedben.