Hogyan lehet enyhíteni egy száraz hacker köhögést

A produktív köhögésektől eltérően – a köhögés, amely hasznos lehet a nyálkahártya felemelésével és a tüdőből történő eltávolításában, a száraz hacking köhögések szükségtelenül irritálják a torkot és tüdejét, ami csiklandozást és égő érzéseket okozhat, amelyek megnehezíthetik napjaidat, és éjszakádat álmatlanul. Szerencsére számos gyakorlati megoldás létezik a megkönnyebbülés érdekében, amit mind orvosával, mind otthon is megtehet a nehéz köhögés enyhítése érdekében.

Vegye ki a köhögéscsillapítót a címke szerint, ha vásárolta a gyógyszert, vagy orvosa utasításai szerint, ha vényköteles gyógyszert szed. A köhögés elleni gyógyszer kiválasztásánál válasszon egy olyan szuppresszáns funkciót, amely inkább szuppresszáns szuppresszáns, mint egy szűkítő hatású szuppresszáns, hatékonyabban működik a száraz hacking köhögések ellen, jelentette a Harvard Egyetem. Keresse meg a hatóanyagot dextrometorfán, az elsődleges over-the-counter köhögéscsillapítót.

Használja a köhögés cseppjeit rendszeresen a nap folyamán, vagy ha ellenszenves a köhögéscseppek ízére, a MedlinePlus kemény cukorka helyettesítését javasolja. Mind a köhögéscukor, mind a kemény cukorka, például a borsmenta, ugyanazt a célt szolgálja, mint egy száraz hacking köhögést, amely a nyálmirigyek produktív megtartását teszi szükségessé, és elengedhetetlen a torok kenéséhez, és ezáltal a száraz köhögés által okozott irritáció megelőzéséhez.

Szúrj egy “forró tálat”, hogy megkönnyítsük a száraz hacker köhögés szenvedését, különösen az ágy előtt. Összesítjük 1 tk. Citromlé és 1 to 2 tbsp. A méz, a személyes ízlés szerint, 8-12 oz. Forró vizet egy magas bögre, hogy ez a természetes, száraz, hacker köhögéscsillapító sör. Adjunk hozzá tetszés szerinti teát – lehetőleg koffeinmentes vagy gyógynövény keveréket, hogy elkerüljük a túlzott koffeinfogyasztást.

Felemezze fejét lefekvéskor, ha egy pár vagy két párnát csomagol a fej és a nyak mögé. Ha a fejét éjszaka vagy nappali alvás közben emeli, fontos, hogy segítsen a száraz hacking köhögések enyhítésében, valamint segítse az alvást, hogy a szervezetnek meg kell küzdenie a köhögéstől és annak okától.

Igyál sok tiszta, egészséges folyadékot, például vizet, gyümölcslevet vagy forró teát, míg száraz hacker köhögéssel foglalkozik. Ezek megtartják a szervezetetek hidratáltságát, és a hidratálás az összes ellenség ellensége – még köhögés is. Használjon párásítót vagy párologtatót is, hogy a levegő nedves maradjon a helyiségben, ahol aludni.