Hogyan lehet duplázni az elvégzendő pullups számát

Amikor több pullupot csinálsz, az a módja, hogy folytasd a pullupokat. Lehet, hogy túlságosan egyszerűbbé válik, de több, mint egyszerűen felkelni a bárban, és megpróbálni a legjobban. Azáltal, hogy módszeres a rutinoddal és néhány más jótékony gyakorlattal, néhány héten vagy hónapon belül elkezdesz látni eredményeket.

Sikert vagy kocogást végezzen körülbelül 5-10 percig. Ezt minden edzés előtt meg kell tennie, hogy az izmok oxigénnel rendelkezzenek ahhoz, hogy megfelelően működjenek.

Álljon a bár előtt, és tegye a kezét a rúdra a váll szélességében egymás mellé. Húzza meg a hasát és húzza fel magát, emlékeztesse magát arra, hogy magába foglalja a latissimus dorsi – az izma a felső hátsó közepén, hogy végezze el a lépést. Állj le, ha az állata éppen a bár fölött van. Engedje le a testét, ne érintse meg a padlót, majd végezze el a második ismétlést. Csináljon annyi öntözést, amennyit csak tudsz, és írd le azt a számot a tanfolyamodban.

Ismételje meg ezt a folyamatot minden második napon, annyi pullupot, amennyit csak tudsz, mint az edzésed első része. Ezután csinálj két sort más típusú pullups, attól függően, hogy mi áll az Ön számára. Ha edzőteremben dolgozik, használja a támogatott pullup gépet. Húzza ki annyi súlyát, mint amennyit 10 db 10 pullup készletből kell tennie. Ha van egy játszótér a közelben, használd az alsó vízszintes rudakat a padlón lévő padlózatokhoz, ismételten kiszorítva néhány súlyodat.

Indítsa el a kardió rutint, ha még nem csinál egyet. A testtömeg elvesztése nagyszerű módja annak, hogy növelje a pullups számát, mivel a könnyebb tömeg kevesebb súlyt jelent a gravitáció ellen. Futás, ciklus, úszás vagy bármely más típusú cardiovascularis edzés legalább hetente három vagy négy napot 30 percen keresztül, ami segít a kalóriák elégetéséhez a cseppek csökkentéséhez.

Csinálj erősítő tréningeket, amelyek az izmokhoz szükséges izomokat működtetik. A latissimus dorsi esetében használd a “lat pulldown” gépet edzőteremeden. A bicepszek esetében a bicepsz hajlik. A mellkasra és a felsőtestre általában használja a dip-sávot vagy a segéddobozot az edzőteremben. Csinálj két 10 ismétlést mindegyik edzéshez, hetente három napig.

Szereljen fel egy pullupot az otthoni ajtón. Valahányszor átmegy, csinálj egyszerre.

Tartsa nyomon a pullupok számát, amit tehetsz a képzési naplóban. Ha ragaszkodik ahhoz a rutinhoz, amely magában foglalja a pullups-ot, az edzést és a kardio-t, akkor valószínűleg lassan növeli a pullups számát.