Hogyan lehet a haj egyre vastagabb és gyorsabb

A vékony és törékeny haj számos okból is előfordulhat, beleértve a stresszt, a nem megfelelő étrendet, a nem megfelelő hajápolást vagy a genetikát. Sokszor, ami a haj gyenge és unalmas, a befolyásoló tényezők. A haj nagyon sokat vesz át, a szerszámoktól és a termékektől a napfénytől és a haj vegyi anyagaitól kezdve. Ezek a tényezők akadályozhatják a haj növekedését is. Kipróbálhat számos természetes és egyszerű módszert, hogy a haj egyre vastagabb és gyorsabb legyen, ami költséghatékony és környezetbarát is.

Öblítse le a hajat almás ecettel, mielőtt a szokásos sampon rutin két-három alkalommal hetente. Az almás ecet sok vitamint tartalmaz, de egyensúlyozza a fejbőr pH-szintjét, és eltávolítja a hajhagymáktól származó halott bőrt, ami megakadályozhatja az új haj növekedését.

Tegye ezt a hajat öblítse össze 1 csésze tiszta almaecet ecettel 1 csésze desztillált vízzel. Öntsük át a száraz hajat a zuhany alatt, és masszírozza a fejbőrt három-öt percig. A hajat meleg vízzel és samponnal öblítse le, mint rendesen.

Keverjünk össze 1 csomag unflavored zselatint normál samponokká, és minden alkalommal, amikor mossuk a hajat, használjuk. A zselatin egy egyedülálló fehérje, amely segít a vastag és gyors növekedésnek.

Vegyünk egy B komplex vitamint minden nap. A B-vitaminok megakadályozzák a hajhullást és erősen tartják a hajat. Vegyük az A-vitamint is, hogy az olajokat a fejbőrben kiegyensúlyozzuk, és a hajhagymákat kenjük, hogy a gyors növekedést támogassuk.

A C- és E-vitaminokban gazdag ételeket enyhítheti, hogy fokozza a keringést a fejbőrön, és ösztönözze a gyors hajnövekedést. A citrusfélék C vitamint tartalmaznak, míg a növényi olajok és diófélék jó forrásai az E-vitaminnak.