Hogyan kell főzni egy disznó fejét

A sertés szerint a “Southern Food: otthon, az úton, a történelemben” szerint a második állat a kutyák mellett háziasított. A disznó a déli konyha ünnepelt része, annyiféle módon, hogy a sertést főzzük, a receptek tényleges száma továbbra is kérdés maradt. A disznó mindegyik része tartalmaz egy receptet, beleértve a fejét is, mivel a sertésnél semmiféle hulladék nem pazarolódik. A fejét forraljuk, és a sertéshúst főzzük, sütjük a sütőben, és szolgáljuk, ahogy egy fazék sült.

Távolítsd el az agyat és a szemeket a sertés fejéről. Húzza félre a fejét egy éles késsel, hogy eltávolítsa az agyat. Húzza ki a szemét a foglalatokból.

Helyezze a fejét egy nagy edénybe, és fedje le vízzel. Hozd a fej forrni a magas hőt. Hagyja, hogy a fej forogjon kb. 30 percig.

Vessük le a vizet a fejről. Öblítse ki a disznófejet, és távolítsa el a forró folyamat során felhalmozódott söpredéket.

Hajtsa vissza a fejét a pothoz, és fedje le friss vízzel. Adj hozzá babérlevéleket és zúzott piros paprikát.

Hozd a fejét ismét felforraljuk a magas hő hatására. Miután a víz forrni kezdett, fordítsa vissza a hőt közepesig alacsonyra, és hagyja, hogy a fej három órán át párolja. Távolítsa el a fejét a edényből, és hagyja kihűlni.

Vegye ki az agyat és a szemeket a disznófejből.

Forró

Sütés

Helyezze a fejét egy nagy edénybe, és fedje le vízzel. Adjunk hozzá 2 evőkanál. A sót a vízbe, és forraljuk fel. Folytassuk a forralást 30 percig. Távolítsa el a fejét a sós vízből és törölje szárazra. Hagyja a vizet a potban.

Helyezzük a disznófejet egy nagy pörkölőasztalba. Bejut egy tojást egy kis keverőedénybe, és használj egy süteményes ecsetet, hogy a tojást a teljes disznófejen átöblítsük.

Keverjük össze a zsemlemorzsát, a borsot, a zsálya és a hagymát. Nyomja meg a kenyérrém keveréket az egész sertésfejen. A fejre vágott tojás korábban a fejrész külsejét a morzsákat tartalmazza.

A töltött zsemlemorzát megolvasztott vajjal húzzuk meg, majd a morzsákat egy kis sós vízzel a tálból dobjuk. Tegye körül a fejét sárgarépával, hagymával és burgonyával.

Helyezze a fejét 325 fokos fahéternél előmelegített sütőbe. Sütjük három órán keresztül, alkalmanként vajjal és sós vízzel.