Hogyan kell felmelegíteni sült sertéshús

Hacsak nem táplálsz egy sereget, egy nagy sertéshús pörkölhet sok maradékot. Ne hagyja, hogy az élelmiszer elpazaroljon, hűtse le a maradékokat, és más napra melegítse fel őket. Ügyeljen arra, hogy a süteményt nagy darabokra vagy darabokra vágja, ahelyett, hogy a maradék süteményt a hűtőszekrényben tárolná, mert ez megkönnyíti a szükséges adag felmelegítését, az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma tanácsot ad. És ha több maradt sertés sült, mint amit három vagy négy nap alatt használhat, fagyassza le későbbi használatra.

Melegítse fel a sütőt. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma azt tanácsolja, hogy a sertéshús sütését és más húsdarabokat egy kemencében újra felmelegítsék, ha a hőmérséklet nem alacsonyabb, mint 325 fok Fahrenheit.

Helyezzen olyan sertéshúsdarabokat, amelyeket újból fel kell melegíteni egy sütőedényes edényben vagy serpenyőben, például egy olyan fémtálat, amely nem több, mint 2 hüvelyk mély. Ez lehetővé teszi, hogy a hús gyorsan felmelegedjen, korlátozva azt az időt, amelyet a baktériumok hőmérsékleti tartományában tölt el.

Helyezze az edényt vagy serpenyőt az előmelegített sütőbe.

Hagyja a húst kb. 20 percig főzni, mielőtt eltávolítja a hőmérsékletet.

Helyezzen be egy hús hőmérőt az újramelegített sertés legvastagabb részébe. A sertéssültet és más húsokat újra fel kell melegíteni egy belső hőmérsékletre, 165 ° Fahrenheitre.

Helyezze vissza a sertést a sütőbe, ha még nem érte el a 165 fokos hőmérsékletet.

A sütőben

A mikrohullámú

Ellenőrizze a sertéshús hőmérsékletét minden öt percben, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet, mielőtt kiszolgálja.

Helyezzük a sertéshús sült szeleteket egy mikrohullámú edénybe, és fedjük le.

Tegye a sertést a mikrohullámú sütőbe, és főzzük kb. Öt percig. Ha lehetséges, használja a mikrohullámú készülék beállításait a hús felmelegítésére.

Távolítsa el a sertést a mikrohullámú sütőből, és hagyja néhány percig ülni, mielőtt ellenőrizni fogja a hús hőmérsékletét, az USDA azt tanácsolja.

Helyezzen be húshőmérőt a hús legvastagabb részébe, és ellenőrizze, hogy a belső hőmérséklet elérte-e a 165 fokot.

Folytassa a sertéshús ismételt felmelegítését két-három percig, ellenőrizve a hőmérsékletet minden egyes intervallumban.