Hogyan kell enni egy rövid víz gyors

A víz böjtölésekor csak napokig fogyaszthat el vizet. Egyes emberek ezt a típusú egészségügyi okokból gyorsabban használják – a testsúlycsökkenést vagy a toxinok eltávolítását a szervezetből. Mások gyorsan használhatnak vizet, hogy segítsék elméjüket és meditatív állapotba menjenek. Bármi is legyen az ok a gyors elinduláshoz, a gyors végül véget ér, és ismét el kell kezdeni az étkezést. Még akkor is, ha csak rövid időre van szüksége, akkor figyelni kell arra, amikor elkezded ételt.

Az egyik rész gyümölcsöt vagy zöldséglevet keverje össze egy rész vízzel a böjt után első nap reggelén. 100 százalékos gyümölcslé legyen hozzáadott cukor nélkül. Ha lehetséges, készíts saját gyümölcslevet egy facsaróval. A hígított lé a tápanyagokat biztosítja, anélkül, hogy irritálja az emésztőrendszert.

Ebédeljen vagy inni egy csésze zöldség- vagy csirkehúsleveset a gyorsítás utáni első nap délutánján. Ha kívánja, egy darab kenyeret vagy sima kekszet eszünk a húslevestől. Folytassa a hígított lé ivását. A húsleves több tápanyagot biztosít, és felkészíti az emésztőrendszerét a nehezebb élelmiszerekre.

Fogyasszanak el egy nehezebb levest, mint például a zöldség vagy a minestrone, a gyorsaságot követő első nap este. Van egy kis, levetkőzött saláta friss gyümölcsökkel és zöldségekkel. Igyál egy pohár hígítatlan levet.

Folytassa a friss gyümölcsök és zöldségek, levesek és gyümölcslevek fogyasztását a böjt után második napján. Tejtermékeket, például tejet vagy joghurtot adjunk a második nap estéjén.

A harmadik napot a friss gyümölcsöket és zöldségeket, levest, gyümölcslevet és tejet fogyasszuk. Húsok, halak vagy tojások beágyazása, ha szükséges.

Folytassa a szokásos étkezést a negyedik napon.