Hogyan kell áttörni a köldöket

Bár a professzionális köldök piercing viszonylag olcsó, sok ember inkább a kényelmet a piercing otthon. Amikor a saját köpenyét átszúrja, fontos, hogy megfelelő felszereléssel rendelkezzen. Egyszerűen a bőrön keresztül történő tapintás nem eredményez megfelelő átszúrást, és az ékszerek fertőzéséhez vagy elutasításához vezethet. A köldök piercing nem szörnyen fájdalmas a legtöbb egyén számára, de elő kell készíteni egy fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, hogy megkönnyítse bármilyen kellemetlen érzést érezni után elvégzi a piercing.

Vegyünk egy pár kesztyűt, hogy megakadályozzuk a piercing szennyezését szennyeződéssel vagy baktériumokkal. Ha nincs kesztyű, alaposan mossa meg a kezét meleg vízzel és szappannal.

Fertőtlenítse a szerszámokat alkohollal dörzsölve. Használhat egy sekély tálat vagy alkoholtartalmú poharat a felszerelés alámerítésére, beleértve a piercing tűt és ékszereket, vagy dörzsölni az alkohollal átitatott pamut gömböt az eszközökön.

Válassza ki a piercing helyét. A köldökpiercing tipikusan a köldök felett helyezkedik el, de a köldöktől való távolság függ az Ön preferenciáitól. Nézz magadra egy tükörben, és tartsd az ékszereket különböző helyeken, amíg el nem döntöd, hogy szeretnéd, ha a köldök piercinged megnéznéd. Hasznosnak találhatja a kiválasztott helyet tintával.

Vegyünk egy pamut golyót dörzsölve az alkoholt és fertőtlenítsük az egész területet a köldök körül. Ismételje meg ezt a folyamatot néhányszor, tiszta pamutpálcával minden alkalommal. Fedezzen be egy nagy területet, ügyelve arra, hogy alaposan fertőtlenítse a piercing helyét és a köldökét.

Csomagoljon egy jégkockát egy papírtörölközővel, és tartsa a jégen a köldökön egy-két percig. Ez megzavarja a területet és csökkenti a piercing tű okozta fájdalmat és duzzanatot.

Nyomja lassan a piercing tűt a köldökön. Győződjön meg róla, hogy a piercing folyamán továbbra is lélegzik. Nem minden személy tapasztal vérzést a köldök piercing során, de készen áll néhány csepp vérre.

Távolítsa el a tűt, és helyezze be azonnal a köldökgyűrűt a lyukba. A bőre hamarosan bezáródik, miután eltávolította a piercing tűt, így a gyűrűt a piercingbe helyező fájdalom minimalizálódik, annál gyorsabban behelyezheti.