Hogyan határozható meg az elliptikus hossza

Annak érdekében, hogy az elliptikus tréner egy edzést kihasználhassa, ki kell választania a helyes lépéshosszat. A lépéshossz az elliptikus mozgás leghosszabb teljes szélessége, amit az AllEllipticals.com szerint lehet elérni. Annak érdekében, hogy elkerüljük az izmok túlterhelését és húzását, az 5 láb alatt 3 ellipszis felhasználók általában rövidebb lépcsőhosszúságúak, körülbelül 16-18 cm-t tesznek ki, mint azok, akik 5 lábról 4-6 lábról 7-et mérnek, akiknek 18-21 hüvelyk Megfelelő. Azok a felhasználók, akik még magasabbak is lehetnek, speciális elliptikus edzőket igényelhetnek, melyek akár 26 hüvelyk hosszúságúak is lehetnek.

Határozza meg, hogy az elliptikus első vagy hátsó meghajtó. Keresse meg a lendkereket és a lábpedált. Egy elülső hajtás ellipszis alakú lendkerékkel rendelkezik a lábpedálok előtt, az elliptikus hátsó hajtás lendkerékkel rendelkezik a lábpedál mögött.

Húzza ki az elülső és hátsó pedálokat annyira távolabb, amennyire csak lehetséges. Használja a mérőszalagot a lépéshossz mérésére, amely az első pedál lábujja és a hátsó pedál sarka közötti távolság.

Elülső hajtás esetén elliptikus, vonja le a méréstől 2 hüvelyk, mivel az elülső hajtású ellipszisek finomabb mozgást biztosítanak. Egy 20 hüvelykes lépcső az első meghajtású gépen kb. Egy 18 hüvelykes léptetésnek felel meg egy hátsó meghajtású gépen.

Mérje meg magasságát a mérőszalagon.

Állítsa össze a magasságot egy elliptikus géppel, amelynek megfelelő haladási hosszúsága van az áttekintésben említett iránymutatások használatával. Ha szabályozható elliptikus edzőt használ, állítsa be a megfelelő lépéshosszúságra az iránymutatások betartásával.