Hogyan csökkenthetem a trapéz méretét

A túl nagy csapdák megvitatásakor a felső csapdák általában az érintett izom részei. A nagy csapdák a felső háttámlájukat és a vállát kerekített megjelenésnek adhatják, és bár ez lehet egy fitness cél néhány, ez akadályozhatja másoknak. A nagy csapdák miatt a nők túl hímek lehetnek, és izomkiegyenlítmények kialakulhatnak, amelyekről kimutatták, hogy közös instabilitáshoz és sérüléshez vezetnek. Eltekintve attól, hogy teljesen tartózkodik a képzéstől, van néhány dolog, amit tehetsz, hogy csökkentse a trapéz méretét.

Változatos képzési technikák

Egy kicsit változtassa meg a képzési programját, hogy csökkentsd a trapézra helyezett terhelést. Nagy mennyiség és nehéz terhelés szükséges a hipertrófiához vagy az izomnövekedéshez. A csapdák méretének csökkentéséhez csökkentse a használt súlyt. A hangerőnek viszonylag magasnak kell maradnia a megfelelő edzés biztosításához. Például csökkentse súlyát az egyszeri ismétlés maximumának 50% -ára, és célozza meg a legalább 12 ismétlésből álló három készletet.

Egyéb izmok módosítása

Ahelyett, hogy csökkentené a trapézis tényleges méretét, könnyebben egyszerűbbé teheti a csapdáinak kisebb megjelenését. Ezt a deltoid izmok méretének növelésével lehet elérni. A deltoidok a vállak kerekségét alkotják, és célzásra használhatók, például présekkel, elülső és oldalirányú emelésekkel, sorokkal és légyekkel. Ezen izmok méretének növeléséhez az egyszeri ismétlés maximumának 85% -át használjuk három-hat hat ismétlődő készletre.

A kalóriák csökkentése

Az izomszövetek jelentős mennyiségű energiát igényelnek a fenntartásához és fenntartásához. Annak érdekében, hogy csökkentse az izomszövet mennyiségét a szervezetben, csökkentse a napi energia mennyiségét. Csökkentse a napi kalóriáit napi 250-szer, és adj hozzá néhány mérsékelt intenzitású kardiovaszkuláris edzést a kalóriahiány további növeléséhez. Miután a csapdák elfogytak az üzemanyagból, az izomrost mérete csökken. Ne feledje, hogy ez az izomvesztés a test többi részében is előfordul, nem csak a trapézisben. Csakúgy, mint a foltcsökkentés zsíros veszteséggel, a foltcsökkentés az izommal nem kivitelezhető.

Ismertesse a korlátozásokat

A trapézis egy trükkös izom, amely az izomméret csökkenésére irányul. Igen, vannak olyan gyakorlatok, amelyek közvetlenül célozzák az izmokat – különösen vállat vontatnak -, amelyek megváltoztathatók vagy elkerülhetők. De nincs mód arra, hogy teljes mértékben tartózkodj a csapdák súlyos súlyú edzésével, hacsak nem hajlandó kompromisszumot találni az egész test többi részében. Gyakorlatok, mint a holtágak, megtisztulások, elkapások, guggolásváltozások és kettlebell-hinták, valamint több más is a csapdákkal dolgozik. A gyakorlatok súlyának csökkentése csökkenti a csapdák méretét, de kisebb testmozgású testrészeket is eredményez.