Hány kalóriát találsz egy szórakoztató méretű tejszerű sávban?

A Mars, Inc. által gyártott Tejút volt az első töltelékkel ellátott édességcsík. Az 1923-ban Frank Mars által készített, a Tejút karamellagumát tejcsokoládéhéj veszi körül. Az 1920-as években a Milky Ways nikkellel árult el.

Kalória

A Tejút honlapján a Milky Way Brand Fun Size édességbabokat úgy tervezték, hogy a gyerekek iskolába járjanak, közép- vagy vacsoraidőben. Az egyik Milky Way Fun Size sáv 75 kalóriát tartalmaz, amelyekből 50 kalóriát tartalmaz a zsír. A 150 kalóriás adagban két cukorka van. Minden adag 6 gramm zsírt, 5 milligramm koleszterint és 24 gramm szénhidrátot tartalmaz.

Egészségügyi problémák

Az American Journal of Clinical Nutrition 2012. márciusi kiadása szerint a csokoládé fő összetevője, a kakaó csökkentheti a szívbetegség kialakulásának kockázatát. A kakaóbabok, az úgynevezett flavonolok vegyi anyagai úgy gondolják, hogy segítenek megvédeni a sejteket a szervezetben és csökkentik a vérnyomást. Másrészt a Tejút legalább 20 gramm cukor és 20% -a az ajánlott napi adag telített zsír, amit mérsékelten kell élvezni.

Candy bár kitöltése

A Tejút töltés, amelyet nougat néven ismerünk, a tojásfehérje és a szirup keveréke. Az eredeti Tejút sávok karamellás és vanília ízű nugátot tartalmaznak, míg a Milky Way Midnight nugát vaníliás ízesítésű.