Gyógynövény tabletta súlygyarapodásra

A testsúlynövekedés többféle módon is megvalósítható, beleértve az erőtanítást, a kalória növekedését vagy a táplálékkiegészítők felvételét. A gyógynövényes tabletták a táplálékkiegészítők egy olyan formája, amely elősegítheti a súlygyarapodást. A gyógynövény tabletta szedése a súlygyarapodásra azonban számos megfontolásra és potenciális mellékhatásra utal. Mindig konzultáljon kezelőorvosával a gyógynövény kezelés megkezdése előtt.

típusai

A súlygyarapodásra felhasznált gyógynövények közé tartozik az Aloe, az Ephedra, a Gingko, a Ginseng, a Palmetto, a St. John’s wort és a echinacea, a MayoClinic.com szerint. Minden növénynek van egy speciális funkciója a súlygyarapodásra.

Funkció

A súlygyarapodás-kiegészítőknek több funkciójuk van, de a gyógynövény tabletta a súlygyarapodáshoz sajátos funkciókat tartalmaz a gyógynövények egyedi összetevői alapján. A gyógynövények segítik a méregtelenítést a szervezetben, így fenntarthatja az egészséges emésztést és a tápanyagok felszívódását. Emellett növelik az étvágyat és javítják az élelmiszer-emésztést, miközben megőrzik a macronutriensek egyensúlyát, beleértve a szénhidrátokat, a zsírt és a fehérjét. Ha mindezek a funkciók együtt dolgoznak, akkor egészséges tömeggyarapodás érhető el anélkül, hogy jelentős mennyiségű testzsírt adagolna.

Méret

A gyógynövény tabletta nem tartalmaz kalóriát, mivel nem tartalmaz szénhidrátot, zsírt vagy fehérjét. A gyógynövény tabletta javasolt napi adagja a hatásosságtól és a tervezett funkciótól függ. Például egy gyógynövényes aloe-kiegészítést ajánlunk vízzel összekeverni és naponta két-három alkalommal italtunk, minden étkezésnél gyógynövényes kiegészítővel együtt. Az egyéb tablettákat napi háromszor felnőtteknek és naponta kétszer fogyasztják a gyermekek számára. Mindig olvassa el az ajánlott adagolást a palackon a fogyasztás előtt.

szempontok

A gyógynövény tabletta bevétele mellett a súlygyarapodási programnak kiegyensúlyozott étrend- és edzésprogramból kell állnia. A kiegyensúlyozott étrendnek összetett szénhidrátokból kell állnia a teljes kiőrlésű gabonából és zöldségből, a halból és baromfihúsból származó sovány fehérjékből, valamint a diófélékből és magokból származó egészséges zsírokból. A gyakorlati programoknak olyan szív-és érrendszeri gyakorlatokat is tartalmazniuk kell, mint a futás és a kerékpározás, valamint az edzésgyakorlatok, mint a push-up és a guggolás.

Figyelem

A MayoClinic.com szerint a gyógynövény-kiegészítők természetes eredetűek lehetnek, de potenciálisan káros mellékhatásokkal járhatnak. A gyógynövény-kiegészítőket ritkán szabályozza az FDA, ezért elengedhetetlen, hogy orvosával konzultáljon bármilyen gyógyszerről, krónikus egészségi problémákról és a gyógynövények ellen.